Jag svävar på moln vissa dagar….

Vilken kväll det blev igår. Dessa musicquizkvällar som får mig att må så bra! Alltid så fina gäster och jag har en underbar personal som fixar och donar så jag kan få leka med er musikintresserade. Jag brinner såååå för detta och energin i Zenith är varm och underbar! Blir fnittrig bara jag tänker på det….hihihi

Jag älskar musiken från förr! Den går rätt in i mitt hjärta!

Älskar ABBA, Queen, Beatles, Carly Simon, Dolly Parton, Olivia Newton John, ELO… och Benjamin Ingrosso! Men vicken kille, jag är sååå imponerad över allt han rör vid som blir magi!

Tonerna och harmonierna i hans låtar är lite motown, lite Ted Gärdestad och påminner om den äldre musiken som jag fullkomligt älskar!

Adele, Pink och Lady Gaga är mina förebilder från 2000-talsfavoriter!

Imorgon är det första advent och jag älskar den här tiden på året. Den är så varm och mysig och det är så härligt att plocka fram kartong efter kartong ifrån källaren som är full med julsaker som man samlat på sig under 50 år…plus…fniss…

Vissa saker har sin givna plats i vårt hus och nyss bar jag ner ett stort och klumpigt skåp alldeles själv och jag trodde att jag skulle tappa det där mitt i trappen, fick en spik i ryggen… men det gick bra….hihi…..och i det skåpet kommer det i alla fall bli nya saker som får flytta in …Älskart!

Älskar julslingor också och hos oss sitter många kvar året om för det ger en sån hög mysfaktor!

Vi har en korg med julfilmer som plockas fram varje advent och vi har redan sett en hel del julfilmer på teve. Huuuur mysigt!

”På Spåret” började igår men vi missade det igår men ska titta på det idag på SVT Play. Julkalendern börjar ju också snart. Längtar! Det finns så mycket härligt denna tid och jag önskar att ni kunde se lyckan jag känner den här tiden på året. Julmusik, julfilmer, god mat, julgodis, hyacinter, granris, julpynt och KÄRLEKEN till varandra som blir extra stor och varm denna tid på året! Det pirrar i hela mig!
Vi ger inte varandra så mycket julklappar även om jag äääälskar paket! Men det behöver inte vara nåt dyrt utan kanske nåt som man blir glad av. Jag älskar ju vinylskivor och dom kan man ju få för en tia. Love it!
Julmusiken började jag spela den här veckan och herregud så underbart! Julen är lika med trygghet för mig! Man vet vad som händer typ…man känner igen låtarna, filmerna, julmaten och pysslet…och imorgon ska vi träffa sonen Kevin och Clara och vi ska mysa denna första advent! Hur fint känns inte det i hjärtat…JÄTTEFINT!

Dagens julsång och tips blir Benjamins senaste låt och jag blir så rörd av denna underbara julsång! Tårar i ögonen…KLicka på länken så kommer tårarna automatiskt!

https://youtu.be/cWK0ow-5074

Ska julpynta lite nu men skriver mera sen….PUSS PUSS <3

Julig bild