Solis blogg

Jag svävar på moln vissa dagar….

2021-11-27

Vilken kväll det blev igår. Dessa musicquizkvällar som får mig att må så bra! Alltid så fina gäster och jag har en underbar personal som fixar och donar så jag kan få leka med er musikintresserade. Jag brinner såååå för detta och energin i Zenith är varm och underbar! Blir fnittrig bara jag tänker på det….hihihi

Jag älskar musiken från förr! Den går rätt in i mitt hjärta!

Älskar ABBA, Queen, Beatles, Carly Simon, Dolly Parton, Olivia Newton John, ELO… och Benjamin Ingrosso! Men vicken kille, jag är sååå imponerad över allt han rör vid som blir magi!

Tonerna och harmonierna i hans låtar är lite motown, lite Ted Gärdestad och påminner om den äldre musiken som jag fullkomligt älskar!

Adele, Pink och Lady Gaga är mina förebilder från 2000-talsfavoriter!

Imorgon är det första advent och jag älskar den här tiden på året. Den är så varm och mysig och det är så härligt att plocka fram kartong efter kartong ifrån källaren som är full med julsaker som man samlat på sig under 50 år…plus…fniss…

Vissa saker har sin givna plats i vårt hus och nyss bar jag ner ett stort och klumpigt skåp alldeles själv och jag trodde att jag skulle tappa det där mitt i trappen, fick en spik i ryggen… men det gick bra….hihi…..och i det skåpet kommer det i alla fall bli nya saker som får flytta in …Älskart!

Älskar julslingor också och hos oss sitter många kvar året om för det ger en sån hög mysfaktor!

Vi har en korg med julfilmer som plockas fram varje advent och vi har redan sett en hel del julfilmer på teve. Huuuur mysigt!

”På Spåret” började igår men vi missade det igår men ska titta på det idag på SVT Play. Julkalendern börjar ju också snart. Längtar! Det finns så mycket härligt denna tid och jag önskar att ni kunde se lyckan jag känner den här tiden på året. Julmusik, julfilmer, god mat, julgodis, hyacinter, granris, julpynt och KÄRLEKEN till varandra som blir extra stor och varm denna tid på året! Det pirrar i hela mig!
Vi ger inte varandra så mycket julklappar även om jag äääälskar paket! Men det behöver inte vara nåt dyrt utan kanske nåt som man blir glad av. Jag älskar ju vinylskivor och dom kan man ju få för en tia. Love it!
Julmusiken började jag spela den här veckan och herregud så underbart! Julen är lika med trygghet för mig! Man vet vad som händer typ…man känner igen låtarna, filmerna, julmaten och pysslet…och imorgon ska vi träffa sonen Kevin och Clara och vi ska mysa denna första advent! Hur fint känns inte det i hjärtat…JÄTTEFINT!

Dagens julsång och tips blir Benjamins senaste låt och jag blir så rörd av denna underbara julsång! Tårar i ögonen…KLicka på länken så kommer tårarna automatiskt!

https://youtu.be/cWK0ow-5074

Ska julpynta lite nu men skriver mera sen….PUSS PUSS <3

Julig bild

Solis har en blogg!

2021-11-19

Jag kan inte beskriva känslan eller jo det kan jag- Den är M A G I S K!!! Pirrar i kroppen och mitt leende är stort och så stolt! ❤️

För jag har en BLOGG, tamesjutton!! 

Solis blogg!! Hur stort!! 

Så många av mina vänner som peppat mig på att jag ska börja skriva och som jag älskar det. ❤️

Håller ju på med min kokbok också som jag ska bli klar med till våren 2022. 

En kokbok med det lilla extra! ❤️

Jag dubbeljublar idag! Dels för bloggen men även för att Hallstaparkens nya hemsida har release idag (som Lena gjort till mig) som jobbar på min makes företag HYPERNODE! Jag är så himla glad för det! ❤️

Lena och jag känner inte varandra utan har träffats ett par gånger men älskar människor som ”greppar mig” och som inte vill ändra på en…utan fattar hur man vill ha det! 🙂 

Min vän ”Susanba ” som hjälper mig med affischer och annat är ju likadan. Hon fattar mig! Jag blir så rörd för jag förstår ju samtidigt att det inte är lätt alla gånger… jag kan svänga i mina idéer och ändra mig i samma sekund…fniss. 

Men dom hakar på och registrerar och antecknar snabbt, snabbt….Jag blir så glad! ❤️

Så är det. När man har vänner som känner en och vet hur man fungerar. 

Då blir man glad inom sig! ❤️

Den här bloggen ska innehålla allt jag håller kärt-Positiv energi, glada stories, kärlek, musik, sång, mat, roligheter och tokigheter. Lite allvar såklart men mest vill jag att den återspeglar mig-Solis och just det smeknamnet har jag fått av Susanba-eller min älskade vän Susanna Geidemark. ❤️❤️❤️

Ni som inte känner mig… Jag heter Susanne Croner och är gift med Eric och vi har vår fina son Kevin. ❤️

Vi bor i mormor och morfars hus i kära Hallstahammar. 

Eric och jag förlovade oss efter 6 veckor och gifte oss efter 3 månader. 

Nu har vi varit gifta i 27 år! 

Det är ganska bra gjort!! ❤️

Jag älskar 70-talet, stilen, musiken, filmerna. Älskar den bohemiska stilen. 😀😀😀

Alla tre i vår familj skriver musik och sjunger ( mest Kevin och jag) vi älskar även att måla och laga mat (mest Kevin och jag). 

Musik ja…. jag har gjort Musicquiz i ca 27 år men det har blivit ett event i Hallstaparken som jag driver sedan 2013. Jag kör både på nätet, live i Hallstaparken och man kan även boka mig för en AW /kickoff till företaget. ( På Teams )

Nu är det snart advent och jag har redan plockat fram pyntet men inte allt. Som jag älskar det och idag ska jag baka. 

Mer om advent, julbak och my christmasspirit kommer i nästa blogginlägg… 

Nu är jag äntligen igång och hälsar dig varmt välkommen till Solis blogg! 

Ha en himla mysig och fin fredag! Kram!! ❤️